15.4 C
Bitola
Sunday, August 9, 2020

Лабаво: Абе брат, кај си?…стигна до половина милион прегледи

Легендарното видео "Абе брат, кај си..." "Ме заборајфте..." стигна до половина милион прегледи на Јутуб... https://youtu.be/C0dytpOKn-A

Лабаво: Важно соопштение за сите машки и женски во градо!

СЕ ПОВИКУВААТ МАШКИТЕ ВО ГРАДО ПОАКТИВНО ДА СЕ УДВАРААТ, ОТИ ЖЕНСКИТЕ ВО ГРАДО ЌЕ ОСТАНАТ ТАКА, А МОЖИ И ДА ФАТАТ ДРУГИ ПАТОЈ. СЕ...