11.2 C
Bitola
Wednesday, March 22, 2023
Битола 075 224722 075 445740 Ресен 075 445426 Охрид 075 283156 Струга 075 283126 Прилеп 075 224774
Дома ЛабавО....

ЛабавО....

“Дај да се слечиме”- (Chris Isaac-Wicked Game), уште една музичка пародија...

Лежам на плажа, испотен ПОД мишка сет. Змеј тетоважа, обетка, синџир, комлет. Дај велам дојди вечер да прајме дует. Ај мори дојди, те чекам од...

Археолошко наоѓалиште и скелет од Тираносаурус ја стопира изградбата на Партизанска...

Археолози од Македонија и од Италија од август заеднички работат на утврдувањето на точниот период од кога датира новото археолошко откритие на локацијата на...

Девет погледи на битолчани како ја гледаат “црвената месечина”?

Како црвената месечина денес му изгледаше на битолчани? 1.На домат црвен. Таман за шопска со четврт ракиче. 2.На црвено на семафор. 3.На забрана за ххх. 4.На топка црвена....

Ела ќе дом...