Одличните услови, соодветната големина и длабочина на река Драгор беше совршен тајминг за рафтинг на битолчани низ срцето на градот. (верзија 2020)

Фотографијата е наша фотомонтажа и желба веќе неколку години се дури да започни светското првенство баш тука.

Ако има некој познавање и храброст радо ќе го дружиме.

НОВ СПОРТ ВО БИТОЛА: РАФТИНГ НА ДРАГОРО (ВЕРЗИЈА 2017)