Битолчанки на кафе муабет е многу популарна фејсбук група од битолчанки кои дискутираат сѐ и сешто. Од нас најповеќе да си ги поздравиме. За машки е строго забрането, но сепак ќе изнајдиме начин некако и ние да разбериме, шо, како…

Џанам сите сме од Битола!😉