4 C
Bitola
Saturday, February 22, 2020
Дома Битолчани

Битолчани

Големи битолчани: Ајри Демировски

Зошто БИТОЛА е најубавиот град, и тоа не само на Балканот, туку насекаде! Но ме боли што вие, заслепени од суетите и секојдневните обврски и...

Битолскиот “Клуб на луди возачи”

... за Битола и битолчани

Битолчани сте ако…

... за Битола и битолчани

Нашиот мотокросист Зоран Ќаме втор во МХ3 на меморијалниот турнир во...

Вкупно 37 мото крос возачи, од кои 27 од Македонија и 10 од Грција, изминатиот викенд учествуваа на првата меморијална трка организирана на патеката...

Ела ќе дом...