4 C
Bitola
Saturday, February 22, 2020

Битола во минатото

Бабам Битола, Битола стари фотографии, Градот на Конзулите и Тера ТВ на почетокот од секоја недела се дружиме заедно со вас и фотографиите од...

Битола во минатото

Бабам Битола, Битола стари фотографии, Градот на Конзулите и Тера ТВ заедно со вас и старите фотографии од Битола во минатото. Овај понеделник заедно...

Битола во минатото

Бабам Битола, Битола стари фотографии, Градот на Конзулите и Тера ТВ заедно со вас и фотографии од Битола во минатото. На следната фотографија е...

Битола во минатото

Бабам Битола, Битола стари фотографии, Градот на Конзулите и Тера ТВ заедно со вас и понеделничката доза од Битола и битолчани во минатото, нивното...

Битола во минатото

Бабам Битола, Битола стари фотографии, Градот на Конзулите и Тера ТВ и денес, понеделнички сме заедно со вас и фотографиите од нашата стара Битола....

Битола во минатото

Бабам Битола, Битола стари фотографии, Градот на конзулите и телевизија Тера и денес заедно со вас и фотографиите од нашата Битола во минатото. Постарите...

Битола во минатото

Фејсбук страните Бабам Битола, Битола стари фотографии, Градот на конзулите и Тера ТВ и овај понеделник се повторно заедно со вас прикажувајќи Ви стара...