-1.9 C
Bitola
Friday, January 24, 2020
Дома Битола во минатото

Битола во минатото

Битола во минатото

Реклама за најверојатно филм "Чанду магионичар" во Палас... Десно зграда каде пишува санаториум Битољ, фотографија на Милтон Манаки од фондот на Роберт Јанкуловски. Локација не можеме...

Битола во минатото

Бабам Битола, Битола стари фотографии, Градот на Конзулите и Bitola in my heart заедно со вас и фотографиите од Битола во минатото. Овој понеделник...

Битола во минатото

Бабам Битола, Битола стари фотографии и Градот на Конзулите, секој понеделник продолжуваме со фотографии од Битола во минатото. Денес ќе Ви претставиме една ретка фотографија...

Битолски кинези

... за Битола и битолчани

Битола во минатото

Бабам Битола, Битола стари фотографии, Градот на Конзулите и Тера ТВ секој понеделник заедно со вас и фотографиите од Битола во минатото. За оваа...