Битолскиот Итар Пејо, адвокатот Дарко Јанкуловски од Адвокатското друштво Димитровски, не го пропушта и ова Европско ракометно првенство во Австрија. Во неговиот препознатлив стил заедно со неговите другари од Битола беше присутен на натпреварот помеѓу Македонија и Украина каде во самиот финиш успеавме да извојуваме победа.

Да ги поздравиме!

НАПРЕД МАКЕДОНИЈА ❤️

Фотографии испратени од Никола Шизик на кого јавно му се заблагодаруваме.