Екипата на Пелистер официјално означи старт на зимските подготовки пред продолжението на сезоната во Втората лига – Запад. Штерјовски ги имаше сите фудбалери на располагање, вклучувајќи го и најновото засилување Борха кое се очекува да ја освежи одбраната, како и Спиркоски. Погледнете ја галеријата и повеќе на ГОЛ.МК