И покрај екстремното време од дожд до 2300 мнв, па снег до 2600 мнв битолчанецот Николче Чкламовски со неговиот велосипед за „добро утро“ ја искачи неговата 97 тура до Антена .

Тој прв го дочека снегот на велосипед и ситно брои до 100-тата тура до врвот Пелистер…објавија од Mountain Biking Bitola заедно со неговите фотографии.