Трилер е новата песна и видео на битолскиот рапер Лудиот МЦ. За музиката се погрижи Трипл А Беатс, текстот е на Лудиот МЦ , продукција Амејзинг Рекордс, видео Дејан Тајчевски Енкор Медиа Продакшн.