БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Шојма да се чудиме, на некои од нас совеста му работи и на повисоко ниво. 😉

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here