Бабам Битола, Битола стари фотографии и Градот на Конзулите, секој понеделник продолжуваме со фотографии од Битола во минатото.

Денес ќе Ви претставиме една ретка фотографија од тогашната главна улица Маршал Тито, сегашен Широк Сокак.

BITOLA TOUR GUIDE / ПРЕВЗЕМЕТЕ ТУКА _____________________________________________________________________________________

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here