Изминатиот викенд се одржа 38мото издание на Џез фестивалот во Скопје на кој настапија повеќе светски џез музичари.
Дел од атмосферата ни пренесува битолската фотографка Кети Талевска преку нејзините фотографии.

Уживајте во галеријата

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here