БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Мостот кај Хераклеја покрај туристичка атракција станува и мост на љубовта. Феноменот наречен „Љубовни катанци“ не го одминува и него. Од денес младите кои се заљубени ја имаат таа можност да заклучуваат катанец на оградата на мостот, каде тој ќе ја симболизира вечната љубов на парот. Нормално, на катанецот се напишани нивните две имиња. И затоа повелете драги битолчани, покажете ја вашата љубов а ние ќе ја следиме состојбата.

Фотографии Баран Али во групата Битолски Проблеми

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here