БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Ротаракт Клуб Битола заедно со околу 10 клубови на балканот ќе прави акција каде ќе се донираат играчки на дечиња на кои им е потребно, за да им ги направиме празниците среќни и весели. 🌲🎁

Секој кој што има играчки кои не му се потребни а сака да биди дел од оваа хумана акција со поклонување на истите, Ве молиме да не контактирате во порака. 📩

Ајде уште еднаш да ја покажиме хуманата страна на Битола и да израдуваме што е можно повеќе дечиња!

Ротаракт Клуб Битола.

Контакт тука во порака.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here