Празни Муабети се враќаат со нови видеа и Стенд Ап, во 20.00 ч. на 25 и 26 Август во Пациото на Музеј Битола.

Да бидеме солидарни и да покажеме една мала почит и поддршка за нив.

Маските се задолжителни, картите по цена од 150 денари, додека забавата и смеата Ви се неповратни.

Резервации на нивната страна ТУКА

А што Ве очекува таму, погледнете на нивното ново видео: