БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Начинот на подготвување заедно со рецептот се во самото видео. Погледнете, ставете лајк, споделете и претплатете се! Вклучете го и ѕвончето за да Ве известува. Да дадеме поддршка за битолчанката Марија Киревска…

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here