БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Силен ветар со брзина од околу 70 км/ч денеска откорна неколку дрва во Карпош и кај Техничкото училиште, ламарини од кровна конструкција на ул. Јадранска, фасада на ул. Карпош и друго.

Глетката е жалосна, се надеваме дека нема повредени и нашите сограѓани ќе можат навремено да ги санираат нивните штети. И можеби е крајно време да се одлучат за квалитетна санација од мајстори кои веќе се докажани на нашите простори.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here