БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Горан Стефановски со неговата реченица која суштински го дефинира нашето битисување, на графит во неговиот роден град. Има надеж за почитта и креативноста во градот.

Методија Атанасовски

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here