БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Денес на плоштадот Магнолија членови од навивачката група Чкембари направија екстра фотографија како поддршка за нашите браќа од Полска поради финансиската криза која ја имат во фудбалскиот клуб GKS Bełchatów!

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here