БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Има многу градови каде што ќе заминам но има само еден каде што ќе се вратам…
На Широк Сокак ќе прошетам и на Дембел чаршија кафе ќе се напијам…
Заедно со другарите за младоста ќе си спомињам…
Пајтон со чалгии ќе нарачам….заедно песни ќе свириме и пееме…до Тумбе кафе…до Сива Вода
По друмовите,низ сокаците,во меаните и ановите…

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here