БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Бабам Битола, Битола стари фотографии, Градот на Конзулите и Тера ТВ заедно со вас и понеделничката доза од Битола во минатото. На следната фотографија е панорамски поглед врз познатите и надалеку опеани битолски касарни кои за време на Првата Светска војна беа комплетно разрушени…

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here