БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Овие дена и покрај лошите услови за работа сепак дел од битолчани продолжија со санирањето на штетата од опожарениот дом на Копанки. Во текот на денешниот ден се обележуваа стопите за столбовите врз кои ќе се потпира плочата, а во план за оваа недела се и вреќите со цимент. Ние без разлика на сѐ, остануваме присутни тука заедно со нив.

Аирлија нека е!

За помош и донации за обнова на планинарскиот дом Копанки ТУКА

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here