Бабам Битола, Битола стари фотографии, Градот на Конзулите и Тера ТВ заедно со вас и фотографиите од Битола во минатото. Секој понеделник со нова доза за Битола и битолчани. Оваа фотографија датира од Првата светска војна и е фотографирана на непозната локација во Битола.