БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Бабам Битола, Битола стари фотографии, Градот на Конзулите и Тера ТВ заедно со вас и фотографии од Битола во минатото. Овој понеделник Ви преставуваме ретка фотографија од кафаната Централ која се наоѓаше на сегашното место од хотел Епинал и заедно со црквата св.Константин и Елена се комплетно рушени во 70’тите…

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here