БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Скутер…

…тоалет

…контејнер

…пластични шишиња

…ѓубре картони

…југо

…детска количка

…тв

…и пајките, се разбира 😊

Фотографии од Тера, Апла, Лидер и други добронамерници кои сакаат навремено да алармираат за состојбата на река Драгор…

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here