БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Битолчани уште еднаш ја покажаа својата големина и великодушност учествувајки на хуманитарниот настан кој се одржа во текот на вчерашниот ден, недела 03 Јуни 2018 г. во долниот парк кај шеталиштето, кој беше организиран под покровителство на CAROUSEL – Здружение за деца со аутизам целебрална парализа и пречки во развојот.

Ова беше промотивна хуманитарна акција за реализација на кампот за хипотерапија кој ќе биде во близина на ЗОО Битола.
Средствата кои се собрани ќе бидат искористени за купување на опрема за јавање која е потребна на лицата со посебни потреби. Погледнете ја галеријата од нашиот настан.

Ви благодариме за хуманоста!

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here