БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Бабам Битола, Битола стари фотографии, Градот на Конзулите и Bitola in my heart заедно со вас и фотографиите од Битола во минатото. Овој понеделник Ви ја претставуваме фотографија од центарот на градот од некогашната стара автобуска станица фотографирано од кулата кај средната Стоковна.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here