БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Бабам Битола, Битола стари фотографии, Градот на Конзулите и Тера ТВ секој понеделник заедно со вас и фотографиите од Битола во минатото.

На оваа фотографија е тогашниот изглед на сегашното место викано Камен Мост, на сам Широк Сокак. Фотографијата е од француска разгледница на која пишува Авенијата на Касарните.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here