БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Бабам Битола, Битола стари фотографии, Градот на Конзулите и Тера ТВ секој понеделник заедно со вас и фотографиите од Битола во минатото. Денес една стара фотографија од 1930 тите пред тогашниот Гранд Хотел Јевтиќ, сегашен подвозник кај Краш или кафе бар Портал 2 на Широк Сокак.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here