Секоја генерација има своја борба. На темелот на она што ни оставиле минатите генерации нашата борба е да создадеме подобри услови за живот за младите генерации.” – Драган Велјанов од Битола

Сакам да останам

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here