БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Пред неколку дена битолскиот рапер Mc Jakup се престави со неговиот нов спот и видео:

Имам 26 години со Рап музика се занимавам веќе 9 години, ова е една песна која го опишува животниот тест за мене и луѓето околу мене во нашиот град .

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here