БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Нова цветна и зелена понуда за битолчани. Саксиско цвеќе и садници за секоја прилика. Битола го доби Грин Гарден Центар, на излезот на градот кај населбата Горно Оризари. Производство и продажба, повеќе години се во оваа дејност.

Впечатокот од блиското минато е дека цвеќе главно се купува и подарува за денот на жената или семејни свеченост.

Но, последниве години велат дека работите се менуваат и битолчани сѐ повеќе сакаат во својот дом и двор, балкон или тераса да бидат опкружени со цвеќе.

Во нивната цветна и зелена градина освен што можете да си купите цвеќе или садник, можете да нарачате и уредување на вашиот простор.

Ја имате можноста Холандија да Ви ја донесат во вашиот дом или двор, со цвеќињата и садниците од холандско потекло, но и домашни расади, како и од други краеви на светот. Нема време и ден за цвеќе и убава средина. Тоа може да биде и секојдневие сега со новиот Грин Гарден Центар на излезот на Битола.

За повеќе посетете ја нивната фејсбук фан страна ТУКА.

Локација во населбата Г. Оризари после Ангромаркет

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here