БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Викендот во центарот на Битола Фондацијата Бибевски (УСА) заедно со здружението Мали Херои од Битола имаа успешна акција “СТЕРИЛИЗИРАЈ ГО СВОЈОТ МИЛЕНИК, БИДИ ОДГОВОРЕН ЗА ЗДРАВЈЕТО НА СВОЈОТ МИЛЕНИК И ОДГОВОРЕН КОН ЖИВОТНАТА СРЕДИНА”.

Во саботата на Плоштадот Магнолија беше организирана промоцијата на акцијата за субвенционирани стерилизации на домашни нерасни кучиња.

Настанот помина успешно со голема посетеност.

” Ви благодариме за вашата посета на штандот за промоција на Акцијата – СУБВЕНЦИОНИРАНИ СТЕРИЛИЗАЦИИ!

За подигнување на ВАУЧЕР можете да не контактирате.
Ова е супер можност за секој сопственик за да им го продолжете векот на вашиот миленик и да придонесете за помалку бездомни животни на улиците.” – Ви пренесуваме дел од нивната фан страна

Поддршка и од нас. Браво 👏👏👏

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here