БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Во текот на утрешната ноќ можност за провејување на снег и на некои места кои се на надморска височина од под 1000 метри меѓу кои и Битола. Погледнете ја сателитската снимка…

Извор Славчо Попоски

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here