БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Викендот се возеше седмата трка од БМУ Европскиот Шампинат во Тројан, Бугарија. Тука нашиот познат битолски мотокросист Зоран Каранфиловски Ќаме го освои 4-то место во првото и 7-то во второто возење со кое го завзеде 4-то место во вкупниот пласман од трката во класата МX и со тоа уште повеќе го зацвртсти високото 2-ро место во шампионатот!

Тој изразува голема благодарност до неговите спонзори Новоматик, Астра Казино, Адмирал Казино и Здружение на Моторциклисти Ѓорги Стефановски без кои овај успех би бил недостижен.

Фотографии на Зоран Каранфиловски Ќаме

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here