hdr

Оваа 2018 доживеавме комплетно ребрендирање на Широк Сокак. Еден се затвори, друг се отвори. Последно од горниот дел си замина и ВИП, ОНЕ кои најверојатно во новата 2019 г. ќе бидат во долниот дел кај клупите, на сегашното место од продавницата за спортска опрема Лескон.

Па повелете газди, дуќанот се издава…

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here