Десетте најпосетени содржини на нашата веб страна www.babambitola.mk за оваа 2018 се:

1.https://www.babambitola.mk/лабаво-брато-ги-пуште-парите-од-герман/

2.https://www.babambitola.mk/топ-10-статуси-на-една-битолчанка/

3.https://www.babambitola.mk/bitolchani-na-plaza-vo-bitola/

4.https://www.babambitola.mk/десетте-битолски-заповеди/

5.https://www.babambitola.mk/томе-и-милица-од-битола-со-платинумска/

6.https://www.babambitola.mk/омилената-песна-на-мустафа-кемал-атат/

7.https://www.babambitola.mk/najubaviot-bitolski-par-koj-raboti-i-go-zivee-svojot-son-na-mikonos-gr/

8.https://www.babambitola.mk/lav-pred-golot-jagne-vo-zivotot-petar-miloshevski/

9.https://www.babambitola.mk/bitolski-prekari-2018/

10.https://www.babambitola.mk/bitolcanec-zagreb-2018/