Новата 2019 година е на прагот! Па, и оваа година ви најавуваме дневна новогодишна забава на 31-ви Декември, во кафе Рогtal 1 и Роrtal 2 во Битола!

Повелете да се дружиме и заедно да го славиме доаѓањето на новата 2019 година! Зошто да чекаме да се стемни, кога може да започнеме на време, нели?!

Добредојдени сте сите! Заедно уште од рани часови да започнеме со новогодишната забава во кафе Рогtal 1 и Роrtal 2 на Широк Сокак!

За одличната атмосфера и музика ќе се погрижат супер диџеи, со најдобрите хитови. DJ Zombe ќе се погрижи за убавата празничната забава во Роrtal 1, а DJ Shvaba ќе не забавува во Рогtal 2.

Ве очекуваме на дружба!

Резервирајте маса за цело друштво. Телефон за резервации: 071 245 995.