БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Последна прилика да го обоите викендот со добро расположение со третата и последна вечер на Балканскиот етно фјужн фестивал Локум фест-музика и традиција 2018.
Оваa вечер врвните мајстори на чалгијата „Вевки чалгија трио“ од 20.30 ч. и изненадувањето на овогодинешното издание на фестивалот Tapi Project од Индија 22.30ч.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here