БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Сте ја пробале сурутката на Вемилк? Старите битолчани многу добро ги познаваат бенефитите од оваа хранлива течност која се добива при производство на сирење. Ако се прашувате зошто би ја конзумирале, одговорот е едноставен – полна е со витамини, протеини и многу други хранливи материи.

Вемилк сирутката го јакне вашиот имунитет, делува против бактериски и вирусни инфекции, помага во одржување на нормална телесна тежина, го снижува високиот крвен притисок, врши регенерација на црниот дроб, го регулира лошиот холестерол и препорачлива е за спортисти бидејќи помага во градба на мускулна маса.

Најдобро е да се конзумира ладна, и без додатоци но може да се комбинира и со омиленото овошје.

Следен пат кога ќе почувствувате дека Ви треба екстра енергија и освежување на организмот, посегнете по природниот битолски вкус од Вемилк кој ќе ви го промени денот и ќе ви направи детоксификација на телото.”

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here