БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Со големо задоволство Ве информираме за Велосипедската трка ,,Трофеј Битола“ која ќе се одржи на 03. 03. 2019 г. (недела) со почеток во 11.30 ч. за пионерите како претходница на официјалниот дел кој започнува во 12ч.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here