Празникот на жената е на прагот, почнува трчаницата околу 8-ми март. Направете го овој ден посебен за вашите сакани мајка, баба, сопруга, сестра или пријателка. Подгответе изненадување.

Повикајте ги на дружба во Епинал! 🍷🌹