БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Денес беше прекрасен ден и успешен старт на СКИ ЦЕНТАРОТ НИЖЕПОЛЕ. За сите љубители на скијањето и утре во сабота на 08.02.2020г. ќе имате БЕСПЛАТНО користење на ски – лифтовите преку целиот ден од 10.00 до 15.00 часот дење и од 19.00 до 22.00 часот за ноќно скијање.

Текст и фото ЈП Стрежево, Ски Центар Ниже Поле

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here