Трудот со шифра „SHARP“ на авторите Дејан Томски и Мила Рориќ е избраниот труд од петте конкурсни трудови, кои пристигнаа на распишаниот конкурс за избор на решение за редизајнирање на кружен тек кај месноста „Дулие“ во Битола, на тема – Круг на јарболите.

Како сето тоа ќе изгледа погледнете на следното видео :