1.Александра Шијаковска

2.Теона Манго

3.Полина Ѓоргиева

4.Елисавета Димовска

5.Мартина Николовска

Листата е направена од битолчанки кои не се дел од естрадната шема и шоубизнис.

Главна улога во пресудувањето за нив имаат убавината и едноставноста на нивниот природен изглед, без силикони и вештачки додатоци, заедно со бројот на следачи на Инстаграм.

Доколку имате и вие ваш фаворит слободно додадете во коментари.