Новите 10 -тина сантиметри снег ни донесоа нова надеж. Ратракот ја изгази патеката и вечерва има ноќно скијање, а за утре денско од 09.00 до 15.00 часот.

Затоа да го искористиме и тоа малку што го имаме.