Стефанија и Владимир е македонско – српско дуо, кое моментално работи на својот музички албум со авторска музика. Нивната автентичност и оригиналност е претставена во нивните музички видеа, каде користат документарни видеа од секојдневието, патувањата,
контакт со природата и начинот на живот со што пренесуваат вистинска емоција. Погледнете го новото видео за песната „Од душата не ми бегаш“, снимена на Сопотничките водопади во Србија. Вистинско уживање за сите сетила…

Музика и видео продукција – Welcome to Stefanija’s Music World
Текст – Стефанија
Музика/ Аранжман- Стефанија,Владимир
Гитари – Владимир
Пратечки вокали – Стефанија
Микс/Мастеринг – Стефанија
Дрон/ Камера – Младен Симиќ
Камера – Александар Бубања
Видео монтажа – Стефанија

Поддршка и повеќе за Стефанија & Владимир:

Subscribe on Youtube: Welcome to Stefanija’s Music World
Follow :
Facebook: https://www.facebook.com/StefanijaVladimirMusic-100327548885470
Instagram: https://www.instagram.com/stefanija.vladimir.music/?hl=en