БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Денес од најмалите битолчани беше испочитувана долгогодишната традиција за Иванден, Тајане- Бојане! Традицијата не смее да запре и да се заборави! Горди сме на нашите дечиња од Буковска Населба. Браво!

Фотографии испратени од Михаела Србиновска

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here